CLIMBAT AMMAN

El 26 i 27 de novembre, vam celebrar la inauguració del centre Climbat Amman. Amb aquest centre nais un nou concepte de rocòdroms. Escalda amb amics i família. Climbat conta amb diverses sales d’escalada, tenda de muntanya, cafeteria, vestuaris, cuina, wifi, parking i un llarg etc de serveis personalitzats.

A la foto podem veure a Sharaf Kilani presentant al recent guanyador de la Copa del Món Ramón Julian.

Sharaf és el responsable de la creació del centre a Amman, gràcies a aquesta iniciativa, a Amman ja es pot practicar escalada a tots els nivells. Climbat és un gran centre d’escalada i d’oci, on es pot gaudir del nostre esport i de la convivència amb escaladors de molts països, ja que a Jordània resideix gent de diversos països tant occidentals com orientals.

A la foto Ramón i jo fent l’exhibició inaugural del centre. Vam escalar durant dos dies en aquest gran rocòdrom, dues bones sessions d’entrenament. El centre també conta amb una sala de bulder amb moltes preses i volums.

Ramón, Alberto Marcos “gerent de l’empresa de rocodroms Top 30” y jo, a la presentació del centre.

Ací amb l’amic Toti Vales gaudint d’un cafè mentre agafem força per a continuar.


La inauguració de Climbat va contar amb la presència de Nacho i Diego Ingeniers Tècnics de Top 30. Per part de la FEDME van assistir el president Joan Garrigos, i el director tècnic Lluís Giner. Dario Rodriguez de la revista Desnivel, es va responsabilitzar de cobrir l’event inaugural d’aquest revolucionari centre de l’orient mitjà.

1 comentario: