Campionat Autonòmic de Bloc a Pego.


El passat 19 de maig es va celebrar l’habitual campionat de bloc FEMECV, on el Centre Excursionista de Pego va fer una gran gestió per a dur-lo endavant, !són uns cracks!. La meua missió com a equipador, era muntar una prova autonòmica amb totes les categories i finals pertinents amb el handicap de que hauria nivell nacional, ja que també era la 1º prova de la Copa d’Espanya de bloc. Però com a mi m’agraden aquestos embolics doncs endavant, i junt a Félix Obrador de la FEDME muntarem 29 blocs de totes les dificultats. Sabia per avançat que tot eixiria be ja que comptàvem amb la infraestructura de FEDME i Top30, imprescindible per a fer possible aquesta doble competició.

Amb unes classificatòries divertides i ajustades al diferent nivell dels competidors, van ser 10 els finalistes entre ells els següents valencians/es absoluts: José Acamer, Roberto Palmer, Ignasi Tarrazona, Juantxo Pons, Marina Cervelló i Mari Alarcón.

Els sis tenien clar que lluitarien pel títol, encara que ho tinguessin que fer entre els millors d’Espanya. Dit i fet van ocupar un bon lloc entre aquestos, de la manera que explicaré en la següent  publicació.
La classificació va quedar així:

Sub 16:

1º - Alex Ventajas        1ª – Alba Muñoz             
2º - Abel Sendra          
3º - Fernando Alenay

Sub 18:

1º -  Jonatan Flor                        
2º -  Jesús Gomis         
      
 Absoluta:

1º - Ignasi Tarrazona 1ª - Mari Alarcón            
2º - Roberto Palmer   2ª - Marina Cervelló
3º - Jose Acamer       3ª - Marina Gomez


No hay comentarios:

Publicar un comentario