Subcampió al I Master Series bbk.

Donant-ho tot a la via, just abans de tastar l'aigua.
Altra imatge del dinàmic crucial.



Aquestes fots cortesia de David Munilla reflecteixen com vaig sentir la competició. La veritat és que el que vam viure a Bilbao els competidors és difícil d'explicar amb paraules, i no sé si les imatges seran suficients.

El que si és cert i tots els que vam participar estem d'acord, és que no havíem vist ni viscut mai una competició tan bona.
Molts amics hem pregunten per la temperatura de l'aigua, que si estem bojos etc.
La meua resposta és: De nit, amb focus per tot els llocs, et puges a una Zodiac amb el teu contrincant, després els bombers que porten la barca et deixen a peu de via, sona la senyal i amb la música i els ànims del públic comences a escalar per un 8b+ a tot gas, fins que comences a notar con la força del gravetat arrossega el teu cos cap a l'aigua, caus 12 o 13 metres i Xof... t'arreplega una moto d'aigua i et trau de la ria. Penseu que després de totes aquestes sensacions importa la temperatura de l'aigua? ¿Jo pense que com si ho fan al gener! Jo aniré igual...

Sincera enhorabona per a Sharma, molt bona actuació. Per a mi un honor compartir el podium amb ell i les màquines de Nacho i Ignasi.

Notícies relacionades:

3 comentarios:

  1. Olé Brunete!!! Me hubiera gustado poder competir, aunque no sea un master del universo como tú... ;D

    ResponderEliminar
  2. maquina , maquina, maquina!!enhorabuena!! iee, vas sin albornoz,jajja. eso es que no te caiste?? que tal el agua de la ria de bilbao, fresquita??

    ResponderEliminar
  3. Queeeeeee guapoooooo!!!! motivacio a topeeee!!!, estas fet un bitxo, moltes felicitats, titan!!
    Richi

    ResponderEliminar